Qualica Forlag :

BØKER: Vi presenterer boka: "Ledelse i Menighet". Trykk på bildet så får du flere detaljer om boka og mulighet for å bestille.

NOTER: Vi presenterer arrangementer på kjente salmer de fleste arrangert for mannskor.

            Vi har flere nye salmer på bibelske tekster. Trykk på "Noter" og se alle våre arrangementer.

Alle noter er i pdf-format. Vi sender ut prøveeksemplar gratis.

Bestillingen gir rett til ett eksemplar, som leveres digitalt. Det betyr at det er enkelt å kopiere. Forlaget tilbyr derfor fri rett til kopi av nødvendige eksemplarer for kr. 195 pr. note.   Dette kan sendes på VIPPS til 542911.

VENNLIGST RESPEKTER FORLAGETS COPYRIGHT.

Bestilling finner du under hver side. Spørsmål kan sendes til: post@qualica.no, eller telefon: 90681924.

Vi har flere noter under utarbeidelse. Kanskje har du en favorittsalme som du kunne tenke deg å få arrangert. Send oss en melding.

Trykk på bildet så får du opp detaljer og bestillings-ikon.

                  Qualica Forlag er en del av Qualica-gruppen. Søker du stillasutleie - trykk nederst på ikonet.

 

Her er noen av våre produkter :

Ny bok: Ledelse i menighet

Ledelse i menigheter og kirker dreier seg selvsagt om å være teolog og kjenne sin Bibel, men det omfatter mye mer enn det. Det dreier seg også om å lede levende mennesker i vår kultur, med alt det som det fører med seg. Det er derfor viktig at lederen kjenner til gode prinsipper for ledelse som er forståelig for medarbeidere og medlemmer.

Salme 23 102 - Herren er min hyrde

Dette er en av Bibelens mest leste salmer. Her er den presentert i musikalsk drakt, med en melodiføring som er inspirert fra kirkemusikken.

Salmeboka 139 202 - De lånte en krybbe

Nils Bolander (1902-59) var biskop i Lund i Sverige. Han oversatte denne flotte teksten fra engelsk i 1935. Originaltittelen lyder "The cross was his own". Den vakre melodien er skrevet av Martha Bentsen og er hentet fra Condordia-heftene på 1980-tallet.

Salmeboka 319 207 - Lær meg å kjenne dine veie

Denne salmen er skrevet av Jacob Paulli (1862-1912). Han var prest og salmedikter bosatt i København, der han var hoffpredikant siden 1884. Salmen er skrevet i 1902.